Jídlo a pití v pravěku a ve středověku

Get it

Od vzniku pračlověka uplynulo několik milionů let, od vzniku zemědělství asi deset tisíc let. Velmi dlouhé období sběračství a lovu na jedné straně a období záměrné výroby potravin na straně druhé mají svá specifika a rozdílné druhy a množství pramenů. Specializace na archeologii a historii sama o sobě není dostačující, autorka full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Magdalena Beranová, 1930-
Other Authors
Akademie věd České republiky
Document Type
Books
Physical Description
359 s., [16] s. barev. obr. příl. : il., mapy, faksim. ; 21 cm
Published
Praha : Academia, 2005
Edition
Vyd. 1.
Subjects
Item Description
V prelimináriích uvedeno: Akademie věd České republiky
Vybrané recepty z kuchařských knih 15.-17. století na s. 305-359
Bibliography
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-200-1340-7 (váz.)

Select institution:

Destination Accessibility Link Link source
Digital library Available in the NL CR premises Digitalizovaný dokument National Digital Library
Web Link Bibliography of the History of the Czech Lands
Web Link Bibliography of the History of the Czech Lands