Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni

To chci

Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Vilém Vrabec, 1901-1983
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
100, [4] s. ; příč. 8°
Vydáno
xr České Budějovice Jihočeské nakladatelství 1979
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Il. tit. list
Barev. fot. na obálce: Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík
Converted from MODS 3.6 to MARCXML using MODS3-6_MARC21slim_XSLT1-0.xsl (Revision 3.03 20200416)

Vybrat instituci:

MARC

LEADER 00000nam 2200000uu 4500
001 bk198004527
003 CZ-PrNK
005 1996-11-15T00:00:00Z
008 | |||||||||||||||||cze||
040 |a ABA001 
245 1 0 |a Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni  |c Vilém Vrabec ; kresby Václav Johanus 
700 1 |a Vrabec, Vilém   |d 1901-1983  |4 aut 
655 7 |a volume 
250 |a 1. vyd. 
250 |a single unit 
260 |a xr  |a České Budějovice  |b Jihočeské nakladatelství  |c 1979 
300 |a 100, [4] s. ; příč. 8° 
520 |a Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj. 
500 |a Il. tit. list 
500 |a Barev. fot. na obálce: Václav Prošek 
500 |a 15000 výt. 
500 |a Věcný rejstřík 
080 |a 641.5(083.12):639.215(437.19) 
500 |a Converted from MODS 3.6 to MARCXML using MODS3-6_MARC21slim_XSLT1-0.xsl (Revision 3.03 20200416)