Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 100, [4] s. ; příč. 8°
- Vydáno
-
xr České Budějovice
Jihočeské nakladatelství
1979
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Il. tit. list
Barev. fot. na obálce: Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík
Converted from MODS 3.6 to MARCXML using MODS3-6_MARC21slim_XSLT1-0.xsl (Revision 3.03 20200416)
Vybrat instituci:
Záznam není součástí řezu
MARC
| LEADER | 00000nam 2200000uu 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | bk198004527 | ||
| 003 | CZ-PrNK | ||
| 005 | 1996-11-15T00:00:00Z | ||
| 008 | | |||||||||||||||||cze|| | ||
| 040 | |a ABA001 | ||
| 245 | 1 | 0 | |a Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni |c Vilém Vrabec ; kresby Václav Johanus |
| 700 | 1 | |a Vrabec, Vilém |d 1901-1983 |4 aut | |
| 655 | 7 | |a volume | |
| 250 | |a 1. vyd. | ||
| 250 | |a single unit | ||
| 260 | |a xr |a České Budějovice |b Jihočeské nakladatelství |c 1979 | ||
| 300 | |a 100, [4] s. ; příč. 8° | ||
| 520 | |a Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj. | ||
| 500 | |a Il. tit. list | ||
| 500 | |a Barev. fot. na obálce: Václav Prošek | ||
| 500 | |a 15000 výt. | ||
| 500 | |a Věcný rejstřík | ||
| 080 | |a 641.5(083.12):639.215(437.19) | ||
| 500 | |a Converted from MODS 3.6 to MARCXML using MODS3-6_MARC21slim_XSLT1-0.xsl (Revision 3.03 20200416) | ||