Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni

To chci

Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Vilém Vrabec, 1901-1983
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
100, [4] s. ; příč. 8°
Vydáno
xr České Budějovice Jihočeské nakladatelství 1979
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Il. tit. list
Barev. fot. na obálce: Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík
Converted from MODS 3.6 to MARCXML using MODS3-6_MARC21slim_XSLT1-0.xsl (Revision 3.03 20200416)

Vybrat instituci:

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.