Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni

Get it

Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Vilém Vrabec, 1901-1983
Document Type
Books
Physical Description
100, [4] s. ; příč. 8°
Published
xr České Budějovice Jihočeské nakladatelství 1979
Edition
1. vyd.
Subjects
Item Description
Il. tit. list
Barev. fot. na obálce: Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík
Converted from MODS 3.6 to MARCXML using MODS3-6_MARC21slim_XSLT1-0.xsl (Revision 3.03 20200416)

Select institution:

Please login to display connected libraries.

About Získej EDD

The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.