Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni

Get it

Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Vilém Vrabec, 1901-1983
Document Type
Books
Physical Description
100, [4] s. ; příč. 8°
Published
xr České Budějovice Jihočeské nakladatelství 1979
Edition
1. vyd.
Subjects
Item Description
Il. tit. list
Barev. fot. na obálce: Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík
Converted from MODS 3.6 to MARCXML using MODS3-6_MARC21slim_XSLT1-0.xsl (Revision 3.03 20200416)

Select institution:

Destination Accessibility Link Link source
Digital library DNNT: Available for registered Digitalizovaný dokument National Digital Library
Digital library DNNT: Available for registered Digitalizovaný dokument Moravian Library in Brno - Kramerius