Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.
Saved in:
Bibliographic Details
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 100, [4] s. ; příč. 8°
- Published
-
xr České Budějovice
Jihočeské nakladatelství
1979
- Edition
- 1. vyd.
- Subjects
- Item Description
- Il. tit. list
Barev. fot. na obálce: Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík
Converted from MODS 3.6 to MARCXML using MODS3-6_MARC21slim_XSLT1-0.xsl (Revision 3.03 20200416)
Select institution:
The record is not part of the view
| Destination | Accessibility | Link | Link source |
|---|---|---|---|
| Digital library | DNNT: Available for registered | Digitalizovaný dokument | National Digital Library |
| Digital library | DNNT: Available for registered | Digitalizovaný dokument | Moravian Library in Brno - Kramerius |