Možnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 36 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 30 cm
- Vydáno
-
[Praha] :
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský,
2020
- Edice
- Certifikovaná metodika
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografie
- ISBN
- 978-80-86576-71-8
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4561644 | ||
003 | CZ-PrMKP | ||
005 | 20210210152636.4 | ||
007 | ta | ||
008 | 201021s2020 xr a f f 000 0 cze | ||
015 | |a cnb003259729 | ||
020 | |a 978-80-86576-71-8 |q (brožováno) | ||
040 | |a OLA001 |b cze |d ABG001 |e rda | ||
072 | 7 | |a 663 |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 663.4 |2 MRF | ||
080 | |a 547.565 |2 MRF | ||
080 | |a (083.744) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Mikyška, Alexandr |7 uzp2009504062 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Možnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie / |c Alexandr Mikyška |
264 | 1 | |a [Praha] : |b Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, |c 2020 | |
300 | |a 36 stran : |b ilustrace (převážně barevné) ; |c 30 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Certifikovaná metodika | |
504 | |a Obsahuje bibliografie | ||
650 | 0 | 7 | |a pivo |7 ph137949 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a pivovarnictví |7 ph115731 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a polyfenoly |7 ph145182 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a beer |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a beer industry |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a polyphenols |2 eczenas |
655 | 7 | |a certifikované metodiky |7 fd806827 |2 czenas | |
655 | 9 | |a certified methodology |2 eczenas | |
810 | 2 | |a Výzkumný ústav pivovarský a sladařský. |t Metodika | |
910 | |a ABG001 |b JD 29320 | ||
996 | |b 6375476 |c JD 29320.1 |h T6e |l Vzdálený sklad 2 |r PV neperiodik |s P |n 0 |a 168 |t ABG001.6375476 |