Možnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alexandr Mikyška
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
36 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 30 cm
Vydáno
[Praha] : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 2020
Edice
Certifikovaná metodika
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-86576-71-8

:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 4561644
003 CZ-PrMKP
005 20210210152636.4
007 ta
008 201021s2020 xr a f f 000 0 cze
015 |a cnb003259729 
020 |a 978-80-86576-71-8  |q (brožováno) 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABG001  |e rda 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663.4  |2 MRF 
080 |a 547.565  |2 MRF 
080 |a (083.744)  |2 MRF 
100 1 |a Mikyška, Alexandr  |7 uzp2009504062  |4 aut 
245 1 0 |a Možnosti zvýšení obsahu polyfenolových látek v pivu volbou surovin a technologie /  |c Alexandr Mikyška 
264 1 |a [Praha] :   |b Výzkumný ústav pivovarský a sladařský,  |c 2020 
300 |a 36 stran :   |b ilustrace (převážně barevné) ;   |c 30 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Certifikovaná metodika 
504 |a Obsahuje bibliografie 
650 0 7 |a pivo  |7 ph137949  |2 czenas 
650 0 7 |a pivovarnictví  |7 ph115731  |2 czenas 
650 0 7 |a polyfenoly  |7 ph145182  |2 czenas 
650 0 9 |a beer  |2 eczenas 
650 0 9 |a beer industry  |2 eczenas 
650 0 9 |a polyphenols  |2 eczenas 
655 7 |a certifikované metodiky  |7 fd806827  |2 czenas 
655 9 |a certified methodology  |2 eczenas 
810 2 |a Výzkumný ústav pivovarský a sladařský.  |t Metodika 
910 |a ABG001  |b JD 29320 
996 |b 6375476  |c JD 29320.1  |h T6e  |l Vzdálený sklad 2  |r PV neperiodik  |s P  |n 0  |a 168  |t ABG001.6375476