Evoluce českého jídla
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 227 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
- Published
-
Praha :
Argo,
2024
- Edition
- Vydání první
- Subjects
- Bibliography
- Obsahuje bibliografické odkazy
- ISBN
- 9788025744437
Institutions
- Chomutov Library
- District Library of Petr Bezruč in Opava
- František Bartoš Regional Library in Zlín
- Jiří Mahen Library in Brno
- Karel Dvořaček Library in Vyškov
- Library of Antonín Švehla (IAEI)
- Library of Bedřich Beneš Buchlovan Uherské Hradiště
- Moravian Library in Brno
- Moravian-Silesian Research Library in Ostrava
- Municipal Library Chrudim
- Municipal Library in Beroun
- Municipal Library in Frýdek-Místek
- Municipal Library in Most
- Municipal Library in Svitavy
- Municipal Library in Znojmo
- Municipal Library of Hradec Králové
- Municipal Library of Jablonec nad Nisou (current record)
- Municipal Library of Prague
- Municipal Library of the town Mladá Boleslav
- Municipal Library Ústí nad Orlicí
- National Library of Czech Republic
- Portal CASLIN
- Regional Library of Karlovy Vary
- Regional Library of Vysočina
- Research Library in Liberec
- Research Library in Olomouc
- The Central Bohemian Library in Kladno
- The Education and Research Library of the Pilsener Region
- The Library of the City Olomouc
- The Research Library in Hradec Kralové
- The Research Library of South Bohemia in České Budějovice
- Ústí Regional Library