Zmrazené potraviny v průmyslu a domácnosti
Způsoby manipulace se zmrazenými potravinami a předpisy na přípravu pokrmů z těchto potravin.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 263 s. : il. ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Avicenum,
1988
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
Obsahuje bibliografii - ISBN
- (Váz.)
Vybrat instituci:
Instituce
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
Knihovna Ústeckého kraje
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně (aktuální záznam)
Krajská knihovna Karlovy Vary
Krajská vědecká knihovna v Liberci
Městská knihovna Hradec nad Moravicí
Městská knihovna v Praze
Městská knihovna Znojmo
Moravská zemská knihovna v Brně
Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
Národní knihovna ČR
Národní lékařská knihovna
Souborný katalog ČR
Středočeská knihovna v Kladně
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Vědecká knihovna v Olomouci