Příručka pro číšníky
Text je doplněn obsáhlým výkladovým slovníkem základních gastronomických výrazů a názvů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 195 s., obr., fot.
- Vydáno
-
Praha :
Grada Publishing,
1996
- Vydání
- vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Slovník. -
- ISBN
- 80-7169-346-4
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Vybrat instituci:
Instituce
Husova knihovna Říčany
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Knihovna Kroměřížska
Knihovna města Mladá Boleslav
Knihovna Ústeckého kraje
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
Krajská knihovna Karlovy Vary
Krajská knihovna v Pardubicích
Krajská knihovna Vysočiny (aktuální záznam)
Krajská vědecká knihovna v Liberci
Městská knihovna Frenštát pod Radhoštěm
Městská knihovna Chodov
Městská knihovna Chrudim
Městská knihovna Klatovy
Městská knihovna Mariánské Lázně
Městská knihovna Most
Městská knihovna Ostrov
Městská knihovna Písek
Městská knihovna Tábor
Městská knihovna v Praze
Městská knihovna v Třebíči
Městská knihovna Znojmo
Moravská zemská knihovna v Brně
Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
Národní knihovna ČR
Souborný katalog ČR
Středočeská knihovna v Kladně
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
Šmidingerova knihovna Strakonice
Vědecká knihovna v Olomouci